Over ons

Samengebracht door een missie van verbinding

Bij Keuze Vrij Bij Mij zetten we ons in voor een samenleving waarin iederéén altijd welkom is. Een wereld gebaseerd op vertrouwen, verbinding en creativiteit. Waar je vrije keuze hebt en houdt over jouw lichaam en gezondheid. En waar we onze deuren altijd voor elkaar open houden.

We zien de testsamenleving en het coronapaspoort steeds verder vorm aannemen. Hierdoor dreigen miljoenen Nederlanders uitgesloten te worden van evenementen, winkels, horeca, publieke gebouwen en zelfs zorg. Het is logisch dat mensen bang worden of in verzet komen. Maar wij geloven niet dat dit ons uiteindelijk verder brengt.

We vertrouwen erop dat alles wat er nu gebeurt nodig is om een nieuwe manier van samenleven te creëren. In plaats van aan te tonen wat er mis is, richten wij al onze aandacht op wat we wél willen; een samenleving gebaseerd op vertrouwen, verbinding en creativiteit met vrije keuze over lichaam en gezondheid – en zonder uitsluiting. Zo creëren we samen een nog mooiere toekomst. Dat is waar het bij Keuze Vrij Bij Mij om draait.

Een krachtig nieuw netwerk van gelijkgestemden

Met ons platform brengen we alle mensen, bedrijven en organisaties samen die op onvoorwaardelijke wijze producten en diensten met elkaar uitwisselen. Volledig zichtbaar, midden in de maatschappij. We verbinden gelijkgestemde ondernemers, dienstverleners en consumenten die een krachtig nieuw netwerk willen opbouwen voor een gezond en fijn leven.

We inspireren mensen om hun hart te volgen, open en nieuwsgierig te blijven en te kiezen voor verbinding met gelijkgestemden én andersgestemden. Ook laten we zien welke prachtige initiatieven er al zijn. Want steeds meer mensen kiezen voor een samenleving waar echt iederéén altijd welkom is.

Wij staan voor…

Vertrouwen

Vertrouw erop dat alles wat er nu gebeurt nodig is om een nieuwe manier van samenleven te creëren. Vertrouw op jezelf en je intuïtie.

Verbinding

Kies voor verbinding met jezelf en anderen. Sta open voor elkaars inzichten, ervaringen en standpunten en blijf nieuwsgierig.

Creativiteit

Volg je hart en deel van daaruit jouw creaties met de wereld. Blijf niet alleen maar dromen en praten, maar ga ook echt iets doen.